#0338 F1905690

VENTS Ventilátor diagonálny potrubný TT Silent-M 150

VENTS Ventilátor diagonálny potrubný TT Silent-M 150 Tichý potrubný diagonálny ventilátor, ø147 mm, 405 - 555 m³/h, 230 V AC, 45 - 52 W
F1905702
Tovar na objednávku
VENTS
  • Opýtať sa 
  • Otázka na produkt

    VENTS Ventilátor diagonálny potrubný TT Silent-M 150

    * Povinné polia!

    Odpovieme Vám čo najskôr, spravidla v priebehu pár hodín.

    Súhlasím so spracovaním osobných dát (čítať)

    Zavrieť

    Popis produktu
    POUŽITIE

    Ventilátor TTSilent-M je uzavretý v špeciálnom kryte zabezpečujúcom nízku hladinu hlučnosti. Tento ventilátor kombinuje vlastnosti axiálneho a radiálneho ventilátora a pri vysokom prietoku vzduchu zabezpečuje vysoký tlak. Vďaka nízkej hlučnosti sa tento ventilátor výborne hodí do verejných priestorov ako napr. knižnice, konferenčné miestnosti, vzdelávacie inštitúcie, materské škôlky a podobne.

     

    DIZAJN

    Kryt ventilátora je vyrobený z ocele a zvonku je potiahnutý polymérovou ochrannou vrstvou. Vnútorný kryt a vrtuľa sú z vysoko kvalitného a trváceho plastu. Zvnútra je kryt perforovaný a zvuk sa cez otvory odvádza pod špecifickým uhlom do zvukovo-absorpčnej vrstvy. Kryt je zvnútra tepelne a zvukovo izolovaný 50 mm vrstvou minerálnej vlny. Toto dvojvrstvové krytie zabezpečuje tlmenie zvuku v širokom frekvenčnom rozsahu.

     

    MOTOR

    Jednofázový úsporný dvojrýchlostný asynchrónny motor je vybavený tepelnou ochranou proti prehriatiu. Guličkové ložiská garantujú životnosť ventilátora až 40.000 hodín neustálej prevádzky.

     

    OVLÁDANIE RÝCHLOSTI

    Dvojrýchlostné motory sa ovládajú prepnutím vinutia pomocou externého prepínača. Pre plynulé ovládanie je možné použiť regulátor otáčok.

     

    MONTÁŽ

    Ventilátor je možné namontovať do okrúhleho potrubia v akomkoľvek bode a v akejkoľvek polohe. Kryt ventilátora je vybavený držiakmi na uchytenie na stenu alebo strop.

    Technická špecifikácia
    Priemer:ø147 mm

    Prietok vzduchu:405 / 555 m³/h
    Napájanie:230 V AC

    Výkon:45 / 52 W
    Prúd:0,2 / 0,23 A

    Otáčky:1970 / 2645 otč./min
    Hlučnosť:26 / 33 dBA

    Krytie:IP X4
    Farba:čierna

    Tabuľka dát

    Merná jednotka
    ks
    Balenie
    1 ks

    Podobné produkty ( Niekoľko ďalších produktov v rovnakej kategórii )

    Nová registrácia

    Už máte účet?
    Prihlásiť sa - Resetovať heslo